Ви є тут

Прикладні науки. Техніка

Основи робототехніки


Заміховський, Л. М. Основи робототехніки : лаб. практикум / Л. М. Заміховський, А. О. Ольховський, А. Б. Романюк. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2019. - 46 с.
Лабораторний практикум містить методичні вказівки для проведення лабораторних занять з дисципліни "Основи робототехніки". Розроблено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни.
Призначений для підготовки бакалаврів за спеціальністю 151 - "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" за освітньою програмою "Комп'ютеризовані системи управління та автоматика" та за спеціальністю
126 - "Інформаційні системи та технології".

Проектування систем діагностування


Проектування систем діагностування : лабораторний практикум / Л. М. Заміховський, С. В. Зікратий, А. Б. Романюк. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2019. - 136 с.

Основи проектування та виготовлення штампів і прес-форми


Карпик, Р. Т. Основи проектування та виготовлення штампів і прес-форми : навч. посіб. Ч. 3 : Проектування штампів для холоднолистового штампування / Р. Т. Карпик, Н. О. Костюк. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2019. - 271 с.

Викладені теоретичні та практичні аспекти проектування штампів для отримання деталь холоднолистовим штампуванням. Наведено приклади розрахунку деталей штампів на міцність використання CAD/CAM систем у процесі проектування штампів. Призначено для студентів магістрів за спеціальністю 131-“ Прикладна механіка”, а також може бути використане конструкторами з проектування штампів на машинобудівних підприємствах.

Методи і засоби контролю обладнання та конструкцій


Ващишак, І. Р. Методи і засоби контролю обладнання та конструкцій : методичні вказівки для сам. та інд. роботи / І. Р. Ващишак. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2018. - 29 с.

Методичні вказівки містять рекомендації для забезпечення проведення самостійної та індивідуальної роботи студентів, розроблені відповідно до робочої програми навчальної дисципліни. Призначені для підготовки магістрів за спеціальністю 131 - "Прикладна механіка" спеціалізації "Технічна діагностика машин та конструкцій" освітньо-кваліфікаційного рівня - магістр. Можуть бути використані студентами очної, заочної і дистанційної форм навчання.

Методи і засоби контролю обладнання та конструкцій


Ващишак, І. Р. Методи і засоби контролю обладнання та конструкцій : лабораторний практикум / І. Р. Ващишак, В. Д. Миндюк. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2018. - 138 с.

Лабораторний практикум містить методичні вказівки для проведення лабораторних робіт з дисципліни "Методи і засоби контролю обладнання та конструкцій". Розроблений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни, чинних навчальних планів і призначений для підготовки магістрів за спеціальністю 131- "Прикладна механіка" спеціалізації "Технічна діагностика машин та конструкцій" освітньо-кваліфікаційного рівня - магістр. Може бути використаний студентами очної та заочної форм навчання.

Методи і засоби контролю обладнання та конструкцій


Ващишак, І. Р. Методи і засоби контролю обладнання та конструкцій : курсовий проект: методичні вказівки / І. Р. Ващишак. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2018. - 24 с.

Методичні вказівки складені згідно з вимогами стандарту університету до виконання курсових проектів (робіт) і конкретизовані для студентів спеціальності "Прикладна механіка" з метою надання допомоги студентам при виконанні курсових проектів з дисципліни "Методи і засоби контролю обладнання та конструкцій". У вказівках приведений перелік вимог щодо змісту і оформлення курсового проекту.

Сторінки

IFNTUNG 2014. All rights reserved