Ви є тут

Технологія виробництв процесів харчової та переробної промисловості

Борин, В. С. Технологія виробництв процесів харчової та переробної промисловості : лабораторний практикум / В. С. Борин. - Івано-Франківськ : : ІФТУНГ, 2010. - 109 с.

Методичні вказівки складено відповідно до нового навчального плану, та освітньо-кваліфікаційної програми підго-товки бакалаврів за напрямом 6.050202 -«Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Методичні вказівки призначені для студентів заочної форми навчання з метою вивчення загальних принципів побу-дови і закони функціонування АСК, основні методи аналізу і синтезу неперервних і дискретних систем керування, а також для самостійної роботи студентів денної форми навчання з метою закріплення знань з дисципліни.

Читати online

IFNTUNG 2014. All rights reserved