Ви є тут

Автоматизація та оптимізація процесів харчової та переробної промисловості

Семенцов, Г. Н. Автоматизація та оптимізація процесів харчової та переробної промисловості : навч. посіб. / Г. Н. Семенцов, В. С. Борин. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2010. - 197 с.

Навчальний посібник складений відповідно до нового навчального плану, та освітньо-кваліфікаційної програми підготовки бакалаврів за напрямом 6.050202 – «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Навчальний посібник призначений для студентів очної та заочної форм навчання з метою вивчення основних понять, диференціальних рівнянь, передавальних функцій, статичних і динамічних характеристик об’єктів транспорту нафти і газу.

Читати online

IFNTUNG 2014. All rights reserved